Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

129 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
The file Image:Pasar_Kembang_Bandungan_Semarang.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:JuTa: ''No license since 2012-06-17. Please read the intro of commons:COM:L, about [[commons:Commons:Essential information|e...
Tidak ada ringkasan suntingan
c (The file Image:Pasar_Kembang_Bandungan_Semarang.jpg has been removed, as it has been deleted by commons:User:JuTa: ''No license since 2012-06-17. Please read the intro of commons:COM:L, about [[commons:Commons:Essential information|e...)
|provinsi=Jawa Tengah
}}
 
[[Gambar:Pasar Kembang Bandungan Semarang.jpg|thumb|right|250px|Pasar Kembang ing Bandhungan kang asring uga dai papan rekreasi]]
'''Bandhungan''' iku sawijining kecamatan anyar ing [[Kabupaten Semarang]] minangka salah siji saka 19 kecamatan ing Kabupaten Semarang, asil pamekaran saka sebagean [[Ambarawa, Semarang|Kecamatan Ambarawa]] lan [[Jambu, Semarang|Kecamatan Jambu]]. Kantor kecamatan dumunung ing Jl. Sukorini No. 1 Bandhungan.
 
3.190

besutan