Gubernur-Jéndral: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.6.5) (bot Menambah: da:Generalguvernør)
'''Gubernur Jenderal''' iku [[gubernur]] kanthi pangkat dhuwur, utawa gubernur utama kanthi pangkat sadhuwuring gubernur "biasa". Gubernur Jenderal sacara umum ngacu marang pamimpin sing diangkat déning sawijining monarki kanggo mimpin sawijining wilayah tinamtu. Saiki, istilah "Gubernur Jenderal" umumé dipigunakaké ing tilas koloni krajaan Britania Raya[[Britania Raya]].
 
{{politik-stub}}