Ostrali: Béda antara owahan

142 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
→‎Etimologi: mbenerake bs inggris-->bs jawa
(mbenerake)
(→‎Etimologi: mbenerake bs inggris-->bs jawa)
 
== Etimologi ==
[[Gambar:Flinders View of Port Jackson taken from South Head.jpg|jmpl|ki|Artists rendition ofGegambaran [[Port Jackson]], thesawijine sitepelabuhan whereing Sydney wasKutha established, viewed from the South Head[[Sydney]]. (FromSaka ''A Voyage to Terra Australis''.)]]ustralis'', kang tegesé "sisih kidul". Legenda bab "tlatah kang ora dimangertèni ing kidul" (''[[Terra Australis|terra australis incognita]]'') saka jaman Romawi kuwi wis ana ing ilmu geografi abad tengahan, nanging durung adhedhasar saka kawruh nyata bab bawana iki.
Jeneng "[[List of country name etymologies#A#Australia|Australia]]" kuwi asalé saka [[basa Latin]] ''Australis'', kang tegesé "sisih kidul". Legenda bab "tlatah kang ora dimangertèni ing kidul" (''[[Terra Australis|terra australis incognita]]'') saka jaman Romawi kuwi wis ana ing ilmu geografi abad tengahan, nanging durung adhedhasar saka kawruh nyata bab bawana iki.
 
 
== Sajarah ==
8.966

besutan