Ostrali: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
(→‎Etimologi: mbenerake bs inggris-->bs jawa)
 
== Etimologi ==
[[Gambar:Flinders View of Port Jackson taken from South Head.jpg|jmpl|ki|Gegambaran [[Port Jackson]], sawijine pelabuhan ing Kutha [[Sydney]] ing wektu kepungkur. (Saka ''A Voyage to Terra Australis''.)]]ustralis ''Australis'', kang tegesé "sisih kidul". Legenda bab "tlatah kang ora dimangertèni ing kidul" (''[[Terra Australis|terra australis incognita]]'') saka jaman Romawi kuwi wis ana ing ilmu geografi abad tengahan, nanging durung adhedhasar saka kawruh nyata bab bawana iki.
 
== Sajarah ==
8.966

besutan