Wong Banjar: Béda antara owahan

59 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Suntingan 125.165.80.195 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning MystBot
c (Suntingan 125.165.80.195 (dhiskusi) dipunwangsulaken dhateng ing vèrsi pungkasan déning MystBot)
* {{id}} [http://tajudinnoorganie.blogspot.com/2009/05/sejarah-kehidupan-ing-tanah-banjar.html sejarah kerajaan ing Tanah Banjar]
* {{id}} [http://utuhpaloi.xbrain.biz/ Blog Banjar Alai Kampung Sri Lalang]
* {{id}} [http://www.sepatuonline-murah.com Sepatu Online]
* {{id}} [http://melayusemarang.blogspot.com/ Kampung Melayu (eks Kelurahan Mlayu Darat) dan Kampung Banjar (eks Kelurahan Banjarsari)]
* {{id}} [http://ibnubanjar.wordpress.com/2008/04/14/urang-banjar-ing-manado-bumi-nyiur-melambai/ Banjar Sulawesi Lor]
8.252

besutan