Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

c (bot Menambah: he, es, af, et, bn, el, simple, ar, sv, pt, yi, tr, ro, th, ca, mk, fi, uk, la, fa, te, ka, az, tl Mengubah: hu, id, ko, vi, ms, map-bms)
==Jinis artikel sing layak dibusak==
===Langsung dibusak===
*'''isi sing ora karuwan''' (CSD G1)
:Contoné isi sing awujud ''test'' utawa ''ā ī ū ṛ ḷ ě ṃ ṇ ṅ ḍ ṭ ṣ ś ḥ Ā Ī Ū Ṇ Ṅ Ñ Ṣ Ś Ḍ Ṭ Ṛ Á á É é Í í Ó ó Ú ú À à È è Ì ì Ò ò Ù ù Â â Ê ê Î î Ô ô Û û Ä ä Ë ë Ï ï Ö ö Ü ü ß Ã ã Ñ ñ Õ õ Ç ç Ģ ģ Ķ ķ Ļ ļ Ņ ņ Ŗ ŗ Ş ş Ţ ţ Ć ć Ĺ ĺ Ń ń Ŕ ŕ Ś ś Ý ý Ź ź Đ đ Ů ů''
*'''artikel sing 100% nganggo basa manca'''
:''Tag'' <nowiki>{{terjemah}}</nowiki> mung layak kagunakaké yèn wis ana saora-orané sakparagraf pambuka sing diterjemahaké
 
30

besutan