Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

*G2: '''Uji coba''' ([[w:en:WP:CSD G2|CSD G2]])
:Contohe isi sing awujud ''Test'', utawa uji coba lan liya-liyane.
*G3: '''[[Wikipedia:Vandalisme|Vandalisme]]''' utawa pemberitaan palsu ([[w:en:WP:CSD G3|CSD G3]])
 
====Artikel / Kaca (A) ====
30

besutan