Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

*G3: '''[[Wikipedia:Vandalisme|Vandalisme]]''' utawa pemberitaan palsu ([[w:en:WP:CSD G3|CSD G3]])
:Iki termasuk informasi palsu yang nyata, hoax lan liya-liyane.
*G4: Pembuatan ulang kaca utawa halaman yang pernah dibusak per dhiskusi pembusakan. [[w:en:WP:CSD G4|CSD G4]])
 
====Artikel / Kaca (A) ====
30

besutan