Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca: Béda antara owahan

:Contoné isi sing awujud ''test'' utawa ''ā ī ū ṛ ḷ ě ṃ ṇ ṅ ḍ ṭ ṣ ś ḥ Ā Ī Ū Ṇ Ṅ Ñ Ṣ Ś Ḍ Ṭ Ṛ Á á É é Í í Ó ó Ú ú À à È è Ì ì Ò ò Ù ù Â â Ê ê Î î Ô ô Û û Ä ä Ë ë Ï ï Ö ö Ü ü ß Ã ã Ñ ñ Õ õ Ç ç Ģ ģ Ķ ķ Ļ ļ Ņ ņ Ŗ ŗ Ş ş Ţ ţ Ć ć Ĺ ĺ Ń ń Ŕ ŕ Ś ś Ý ý Ź ź Đ đ Ů ů''
*G2. '''Uji coba''' ([[w:en:WP:CSD G2|CSD G2]])
:ContoheContoné isi sing awujud ''Test'', utawa uji coba lan liya-liyane.
*G3. '''[[Wikipedia:Vandalisme|Vandalisme]]''' utawa pemberitaan palsu ([[w:en:WP:CSD G3|CSD G3]])
:Iki termasuk informasi palsu yang nyata, hoax lan liya-liyane.
*G5. '''Pembuatan artikel oleh panggango sing diblokir.'''. ([[w:en:WP:CSD G5|CSD G5]])
:Iki termasuk panggango siluman yang membuat artikel tersebut.
*G6. '''Pembusakan teknis.''' ([[w:en:WP:CSD G6|CSD G6]])
:Contoné kesalahan typo.
 
====Artikel / Kaca (A) ====
30

besutan