Rahim: Béda antara owahan

45 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
mindhah isi saka guwa garba, jeneng liya rahim
c (r2.7.1) (bot Menambah: an:Utero)
c (mindhah isi saka guwa garba, jeneng liya rahim)
| MeshNumber = A05.360.319.679
}}
'''Rahim''' utawa '''guwa garba''' utawa '''kandhutan''' yaiku bagéyan saka organ [[reproduksi]] wanita kang wujudé kaya [[pir]] kuwalik, nduwé [[otot]] lan dumunung ing [[panggul]] antarané [[kandung kemih]] lan [[rektum]]. <ref name="satu">{{en}}[http://www.britannica.com/EBchecked/topic/620603/uterus Uterus]</ref> <ref name="dua">{{en}}[http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/19263.htm Uterus]</ref> Organ iki kanggo njaga [[janin]] sadurungé lair kayadéné omah.<ref name="satu"></ref> <ref name="tiga">{{id}}[http://www.wyethindonesia.com/$$Uterus%20Care.html?menu_id=105&menu_item_id=3 Uterus care]</ref> Sawisé babaran, rahim iki aboté kurang luwih 0,7 [[kilogram]].<ref name="tiga"></ref>
==Cathetan suku==
8.252

besutan