Wikipedia:Panata/Panyuwunan status checkuser/TracySurya 1 Juni 2012: Béda antara owahan

# {{sarujuk|melu mawon}} [[Panganggo:Eddy bf|Eddy bf]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Eddy bf|pirembagan]]</sup> 26 Juni 2012 13.13 (UTC)
# {{sarujuk}}, sendika dhawuh {{horee}} [[Panganggo:JV015Chafid|Chafid ]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV015Chafid|pirembagan]]</sup> 26 Juni 2012 13.32 (UTC)
# {{sarujuk}} --[[Panganggo:Dede2008|Dede2008]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Dede2008|pirembagan]]</sup> 2 Juli 2012 13.10 (UTC)
 
== Ora sarujuk ==
30

besutan