Indira Gandhi: Béda antara owahan

22 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: lad:Indira Gandhi
c (r2.7.3) (bot Menambah: hy:Ինդիրա Գանդի)
c (r2.7.2) (bot Menambah: lad:Indira Gandhi)
[[ky:Индира Ганди]]
[[la:Indira Gandhi]]
[[lad:Indira Gandhi]]
[[lb:Indira Gandhi]]
[[lt:Indira Gandhi]]
3.645

besutan