Sawi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(wrong pictrue)
 
'''Sawi''' yaiku [[sayuran]] kang kalebu marga [[Brassica]].<ref name="internet2"/> Sawi digunakaké [[godhongGodhong]] lan kembangékemban wi digunakake dadi bahan pangan yaiku dadi sayuran.<ref name="internet2"/> Sawi dipangan nalika isih seger,. kenaKena uga diolah utawa dimasak. <ref name="internet2"/>Sawi iku kalebu spesies ''Brassica'' kang padha siji lan sijiné.<ref name="internet2"/>
 
Ing [[Indonésia]] istilah sawi biyasané nyebutaké [[sawi ijo]] yaiku ''Brassica rapa'' saka kelompok ''parachinensis''.<ref name="internet2"/> Sawi [[ijo]] nduwéni jeneng liya yaiku sawi [[bakso]], ''caisim'', utawa ''caisin''.<ref name="internet2"/> Sawi ijo uga nduwéni khasiat kanggo nyegah [[kanker]].<ref name="internet2">{{id}}[http://lifestyle.okezone.com/read/2011/03/09/195/433053/sawi-hijau-cegah-kanker Sawi Hijau Cegah Kanker](dipunudhuh tanggal 10 Juni 2011)</ref>