Taira no Kiyomori: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: tr:Taira no Kiyomori
(typo)
c (bot Menambah: tr:Taira no Kiyomori)
 
[[Gambar:Taira_no_Kiyomori.jpg|200px|right|thumb]]
{{nihongo|'''Taira no Kiyomori'''|平 清盛}} ([[1118]] - [[20 Maret]] [[1181]]) yaiku [[samurai]] kang njabat kepala [[klan Taira]] ana ing pungkasan [[Jaman Heian]].<ref name="kaio">{{en}}[http://www.biographybase.com/biography/Taira_no_Kiyomori.html www.biographybase.com]</ref> Kiyomori yaiku samurai pisanan kang diangkat dadi pejabat tinggi kang dijenengi [[Daijō Daijin]].<ref name="kaio"/>
[[pt:Taira no Kiyomori]]
[[ru:Тайра-но Киёмори]]
[[tr:Taira no Kiyomori]]
[[uk:Тайра но Кійоморі]]
[[vi:Taira no Kiyomori]]
2.824

besutan