Profèsi: Béda antara owahan

293 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: gl:Profesión)
cTidak ada ringkasan suntingan
'''Profesi''' iku [[pegawéyan]] sing mbutuhaké pelatihan lan kaprigelan ing sawijining ngèlmu tinamtutartamtu. Sawijining profèsi umumé ana [[asosiasi profèsi|asosiasiné]], [[kodhe ètik]], sarta prosès [[sertifikasi]] lan [[lisensi]] sing pancèn digiyaraké kanggo profèsi kasebut.
 
Wong sing nduwé profèsi tartamtu diarani [[profèsional]]. Sanajan mengkono, istilah profèsional uga digunakaké kanggo kegiyatan sing nampa bayaran, minangka kosok balèn tembung [[amatir]]. Tuladhané yaiku petinju profèsional nampa bayaran kanggo tandhing tinju sing dilakoni, déné olahraga [[tinju]] padatan ora dianggep minangka profèsi.
 
 
Wong sing nduwè profèsi tinamtu kasebut [[profèsional]].
 
{{stub}}