Badan: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
sithik
(sithik)
 
(sithik)
'''Badan''' yaiku bageyan fisik materi manungsa utawa [[kewan]], kang bisa dikontrasake karo [[roh]], [[sifat]], lan [[tindak tanduk]]. Badan kerep digunakake ing konteks ''[[penampilan]]'', [[kasarasan]], lan [[kepatèn]]. Badan sawijining wong kang wis mati diarani '''mayit'''. Badan kewan kang wis mati diarani '''bathang'''.
 
Badan kerep digunakake ing konteks ''[[penampilan]]'', [[kasarasan]], lan [[kepatèn]].
 
Badan sawijining wong kang wis mati diarani '''mayit'''. Badan kewan kang wis mati diarani '''bathang'''.
 
Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani [[anatomi manungsa|anatomi]].