Rani: Béda antara owahan

112 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Ratu''' inggih menika tiyang ingkang mandhegani salah sawijining negara [[negara]] ingkang nggadhahi kakuasaan mutlak.
[[id:Ratu]]
 
[[Kategori:Ratu| ]]
 
[[ja:クイーン]]
[[ko:퀸]]
[[nl:Koningin]]