Rani: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
'''Ratu''' inggih menika [[wong|tiyang]] ingkang mandheganimandhégani salah sawijining [[negara]] ingkang nggadhahi kakuasaan mutlak.
 
 
[[Kategori:Ratu| ]]