24 Juli: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: gag:24 Orak ay
c (r2.7.2) (bot Menambah: ext:24 júliu)
c (r2.7.2) (bot Menambah: gag:24 Orak ay)
[[fy:24 july]]
[[ga:24 Iúil]]
[[gag:24 Orak ay]]
[[gan:7月24號]]
[[gd:24 an t-Iuchar]]
2.031

besutan