Cithakan:Panganggo sr-1: Béda antara owahan

42 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: tum:Template:User sr-1)
c (r2.7.2) (bot Menambah: bn:টেমপ্লেট:User sr-1)
[[be:Шаблон:User sr-1]]
[[bg:Шаблон:Потребител sr-1]]
[[bn:টেমপ্লেট:User sr-1]]
[[br:Patrom:User sr-1]]
[[bug:Templat:User sr-1]]
625

besutan