Sultan Agung: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
{{gabungsaka|Sultan Agung Hanyakrakusuma}}
({{gabungsaka|Sultan Agung Hanyakrakusuma}})
{{gabungsaka|Sultan Agung Hanyakrakusuma}}
[[Gambar:Sultan Agung.jpg|right|thumb|Sultan Agung]]
'''Sultan Agung Prabu Hanyokrokusumo''' (lair: [[Mataram]], [[1593]] - seda : [[Mataram]], [[1645]]) iku raja [[Kasultanan Mataram]] sing marentah [[taun]] [[1613]]-[[1645]]. Ing sangisoré pimpinan Sultan Agung iki Mataram ngembang dadi krajan paling gedhé ing [[Jawa]] lan [[Nusantara]] wektu semana.
2.526

besutan