Singa: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: jbo:cinfo
c (r2.7.2) (bot Menambah: jbo:cinfo)
[[it:Panthera leo]]
[[ja:ライオン]]
[[jbo:cinfo]]
[[ka:ლომი]]
[[kab:Izem]]
3.925

besutan