Gunung Karmel: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: hr:Karmel
c (r2.7.2) (bot Menambah: ka:კარმელი)
c (bot Menambah: hr:Karmel)
[[fr:Mont Carmel]]
[[he:הכרמל]]
[[hr:Karmel]]
[[id:Gunung Karmel]]
[[is:Karmelfjall]]
32.744

besutan