Rahim: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ky:Жатын
c (mindhah isi saka guwa garba, jeneng liya rahim)
c (bot Menambah: ky:Жатын)
[[ko:자궁]]
[[ku:Malzarok]]
[[ky:Жатын]]
[[la:Uterus]]
[[lt:Gimda]]
32.744

besutan