Bon Jovi: Béda antara owahan

38 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: xmf:ბონ ჯოვი; kosmetik perubahan
c (r2.7.2+) (bot Menambah: kk:Bon Jovi)
c (r2.7.3) (bot Menambah: xmf:ბონ ჯოვი; kosmetik perubahan)
|Current_members = [[Jon Bon Jovi]]<br />[[Richie Sambora]]<br />[[David Bryan]]<br />[[Tico Torres]]<br />
}}
[[FileGambar:Bon Jovi 1.jpg|thumb|250px]|Bon Jovi]]
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amérika Sarékat]] ingkang ngadhahi personel [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]] (drum), [[David Bryan]] (keyboard) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal, [[Alec John Such]].
 
Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi- musisi ing [[Amérika Sarékat]] naté nggadhahi acara kagem prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhung [[WTC]] ing [[New York]] déning [[teroris]]. Musisi-musisi wau inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
 
== Karir Bon Jovi ==
Bon Jovi pikantuk [[Grammy]] [[2007]] kagem ''Best Country Collaboration'' kagem tembang ''Who Says You Can't Go Home''. Lan sadèrèngipun punika ing taun [[2000]] band puniki dados nominasi [[Grammy Award]] kagem ''It's My Life''.
 
Kasuksèsan Bon Jovi dipunlajengaken ing album ''Have A Nice Day'' ([[2005]]) lan ''Lost Highway'' ([[2007]]). Kekalih album punika pikantuk [[Platinum]] [[Amérika]], [[Canada]], [[Jerman]], [[Swiss]] lan [[Jepang]].<ref>{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/b/bon_jovi/ selebriti.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 14 September 2011)</ref>
 
== Album Bon Jovi ==
#Jon Bon Jovi: ''The Power Station Years [[1980]]-[[1983]]''
#''Bon Jovi''
#''Bon Jovi Greatest Hits - The Ultimate Collection''<ref>{{en}}[http://www.amazon.com/bon-jovi-albums-complete-list/lm/R1OFPFBUE3L2E www.amazon.com](dipuntingali tanggal 14 September 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
[[uz:Bon Jovi]]
[[vi:Bon Jovi]]
[[xmf:ბონ ჯოვი]]
[[zh:邦喬飛]]
39.886

besutan