Air France Pamaburan 447: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2) (bot Menambah: io:Flugo Air France 447)
[[Gambar:PKIERZKOWSKI 070328 FGZCP CDG.jpg|thumb|Montor mabur mawa kode F-GZCP sing tiba iku]]
'''Air France Pamaburan 447''' iku pamaburan maskapai Air France jinis Airbus 330-200 saka [[Rio de Janeiro]], [[Brazil]] menyang [[Paris]], [[Prancis]] sing tiba ing Samodra Atlantik tanggal 1 Juni 2009. Kabèh panumpang lan kru montor mabur téwas lan gunggungé 228 jiwa, yaiku 216 panumpang lan 12 kru.<ref>[http://internasional.kompas.com/read/2009/06/01/20480274/pesawat.perancis.berisi.228.orang.hilang Kompas diaksès 13 Mei 2011]</ref> Kasil awal invèstigasi nuduhaké menawa montor mabur iki tiba déné [[pipa pitot]] sing beku déné ès lan njalari data pamaburan sing ora titi, nanging isih akèh sing ora sarujuk mawa panemu iki.<ref>http://www.thefreelibrary.com/French+air+crash+probe%3A+%27no+link+yet%27+to+sensors-a01611897682</ref> Kacilakan iki, yaiku kacilakan maskapai Air France sing parah dhéwé lan uga ing sajarah kadirgantaran Prancis.<ref>[http://articles.cnn.com/2009-06-03/world/france.plane.memorial_1_brazilian-air-force-plane-data-recorders?_s=PM:WORLD ''[[CNN]]'', diaksès tanggal 16 Mei 2011]</ref> [[Kothak ireng]] montor mabur iki lagi ditemokaké ing tanggal [[1 Mei]] [[2011]], dadi mèh rong taun sawisé montor mabur iki tiba ing segara.
 
== Réferènsi ==
Naraguna anonim