Rosales: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (bot Menambah: frr:Rosales
c (r2.7.1) (bot Menambah: el:Ροδώδη)
c (r2.7.2) (bot Menambah: frr:Rosales)
[[fi:Rosales]]
[[fr:Rosales]]
[[frr:Rosales]]
[[gl:Rosales]]
[[he:ורדנאים]]
2.031

besutan