Lempongan Pèrsi: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
{{Link FA|hr}}
c (r2.7.2+) (bot Menambah: arz:الخليج الفارسى)
({{Link FA|hr}})
[[Kategori:Wétan Tengah]]
[[Kategori:Samudra Hindhia]]
 
{{Link FA|hr}}
 
[[af:Persiese Golf]]
1

besutan