Laos: Béda antara owahan

82 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Laos dipun-alihaken menyang Laos (bumbu))
 
Mangga, milih artikel ingkang kersa dipunwaos panjenengan:
#REDIRECT *[[Laos (bumbu)]]
*[[Laos (negara)]]
 
{{disambig}}