Surat Al Ikhlash: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
“Demi (Allah) kang jiwaku nang astan-E, sejatine surah al-Ikhlas sebandhing (karo) sepertelon al-Qur’an”.
 
Hadis iki nuduhake dhuwur drajate surat Al Ikhlash lan gedhe kautamane kanggo wong kang maca, amarga surat iki ngandhut asmane [{[Allah]] kang Maha Endah lan sipat-sipate kang sampurna, saengga wong kang maca lan mahami surat iki kanthi temen iku nuduhake ngagungake lan mulyakake marang Allah.
 
== Tèks ==
8.966

besutan