Kaji: Béda antara owahan

92 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
The file Image:Hajj1.gif has been removed, as it has been deleted by commons:User:Fastily: ''Per commons:Commons:Deletion requests/File:Hajj1.gif''. ''Translate me!''
(nata gambar)
c (The file Image:Hajj1.gif has been removed, as it has been deleted by commons:User:Fastily: ''Per commons:Commons:Deletion requests/File:Hajj1.gif''. ''Translate me!'')
== Jinis ibadah kaji ==
[[Gambar:Day of Hajj. Mecca, Saudi Arabia.jpg|thumb|250px|right|Padang Arafah ing musim kaji]]
 
[[Gambar:Hajj1.gif|thumb|250px|right|Rute sing diliwati déning jamaah jroning ibadah kaji]]
Saben jamaah bébas milih jinis ibadah kaji kang arep dilakoni. Rasulullah SAW mènèhi kabebasan jroning bab iki, kaya kasebut ing hadis ing ngisor iki:
 
2.922

besutan