País Vasco: Béda antara owahan

51 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.2+) (bot Mengubah: kk:Басктар елі)
[[Image:Basque country map.png|thumb|250px|right]]
'''País Vasco''' ([[basa Basque|Basque]] ''Euskadi'', [[basa Spanyol]] ''País Vasco'') kuwi sawijining [[komunitas otonomi ing Spanyol|komunitas otonomi]] ing [[Spanyol]], kanthi ibukutha [[Vitoria]].
 
Naraguna anonim