Institut: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(rintisan)
 
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
'''Institut''' iku [[perguruan tinggi]] sing nyelenggarakaké [[pendhidhikan akadhemik]] lan/utawa [[pendhidhikan vokasi|vokasi]] jroning saklompok disiplin [[èlmu]], [[tèknologi]], lan/utawa seni, lan yèn ngebaki sarat bisa nyelenggarakaké [[pendhidhikan profèsi]].
 
{{pendhidhikan-stub}}
93

besutan