Eutanasia: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
(anyar)
 
(sithik)
 
'''Eutanasia''' ([[Basa Yunani]]: ευθανασία -ευ, ''eu'' kang tegese "apik", lan θάνατος, ''thanatos'' kang ateges kepatèn) yaiku praktik panjabutan panguripan [[manungsa]] utawa [[kewan]] kanthi cara kang dianggep ora nuwuhake rasa lara utawa nuwuhake rasa lara kang minimal, biyasane ditindakake kanthi cara menehi suntikan kang bisa gawe mati.
 
 
 
 
 
 
== Cathetan sikil ==
{{reflist}}
6.407

besutan