Eutanasia: Béda antara owahan

70 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
(sithik)
(sithik)
Aturan [[hukum]] ngenani prakara iki beda-beda ing saben negara lan kerep owah manut pangowahan [[Norma (sosiologi)|norma-norma]] [[budaya]] lan cawisan perawatan utawa tindakan [[medis]]. Ing saperangan negara, eutanasia dianggep [[legal]], dene ing negara-negara liyane dianggep nglanggar [[hukum]]. Amarga sensitife isu iki, winatese lan prosedure kang ketat tansah ditrapake tanpa ndeleng status hukume.
 
== Terminologi ==
 
=== Eutanasia dideleng saka sudut cara tindakane ===
 
 
6.407

besutan