Parembugan Naraguna:Ganyong: Béda antara owahan

418 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
(sr)
 
(→‎Tapak asma ing artikel: bagéyan anyar)
{{sr}}[[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 25 Juli 2012 12.23 (UTC)
 
== Tapak asma ing artikel ==
 
Mas Ganyong, matur nuwun wis kersa nyerat ing Wikipedia abasa Jawi. Nyuwun ngapura, yen nyerat ora usah diparingi tapak asma ing ngisor lan suntingan ing artikel bisa dipirsani ing kaca sejarah artikel.Dadi sapa wae sing nambahake utawa ngurangi bisa katon ing sejarah kaca. Matur nuwun. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 26 Juli 2012 14.06 (UTC)
78.625

besutan