Nani: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (bot Menambah: nn:Nani
c (r2.7.2+) (bot Menambah: sh:Nani)
c (r2.7.3) (bot Menambah: nn:Nani)
[[mt:Nani]]
[[nl:Nani (voetballer)]]
[[nn:Nani]]
[[no:Nani]]
[[pl:Nani]]
917

besutan