Kaji: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c (The file Image:Hajj1.gif has been removed, as it has been deleted by commons:User:Fastily: ''Per commons:Commons:Deletion requests/File:Hajj1.gif''. ''Translate me!'')
Saben jamaah bébas milih jinis ibadah kaji kang arep dilakoni. Rasulullah SAW mènèhi kabebasan jroning bab iki, kaya kasebut ing hadis ing ngisor iki:
 
''[[Aisyah]] RA(''radhiyallahu anha'') celathu: Kita mangkat ibadah bebarengan karo Rasulullah SAW ing taun hajjatul wada. Sawenèh ana kang nganggo [[ihram]], kanggo kaji lan [[umrah]] lan ana uga kang nganggo ihram kanggo kaji. Wong kang ihram kanggo umrah nglakoni [[tahallul]] nalika wis tekan [[Baitullah]]. Déné wong kang ihram kanggo kaji yèn dhèwèké ngumpulaké kaji lan umrah. Mula dhèwèké ora nglakoni tahalul nganti rampung saka nahar''.<ref>HR. Ahmad, al-Bukhari, Muslim dan Malik dari 'Aisyah RA</ref><ref name="Haji2">Nogarsyah Moede Gayo, ''Pustaka pintar haji dan umrah'', Inovasi, Jakarta:2003</ref>
 
Jinis-jinis ibadah kaji:<ref name="Haji2">Nogarsyah Moede Gayo, ''Pustaka pintar haji dan umrah'', Inovasi, Jakarta:2003</ref>
2.820

besutan