Gendhing: Béda antara owahan

62 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
+navbox
c (Nambahaké kategori Budaya Jawa (HotCat))
(+navbox)
'''Gendhing''' yaiku lelagon swaraning [[gamelan]] kang peprincenpeprincèn reracikaning laras panabuhepanabuhé mawa irama sarta [[pathet]] kang gumathuk.
 
{{Gendhing}}
{{Piranti gamelan}}
 
[[Kategori:Gendhing]]
[[Kategori:Lagu]]
[[Kategori:Budaya Jawa]]
78.624

besutan