Linguistik: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (bot Mengubah: tr:Dilbilim; kosmetik perubahan)
* [[Sintaksis]] utawa [[widyaukara]]
* [[Semantik]] utawa [[widyamakna]]
 
[Kategori:basa]
 
{{stub}}
2.549

besutan