3 Juni: Béda antara owahan

495 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (bot Menambah: mg:3 Jiona)
* '''[[1942]]''' - [[Amérika Sarékat]] lan [[Jepang]] milai [[Perang Pasifik|perang]] wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* '''[[1989]]''' - Ing [[China]], tank-tank pamaréntah majeng tumuju [[Lapangan Tiananmen]] ing [[Beijing]] lan niwasaken 2.000 demonstran pro-demokrasi.
 
{{Berita
| tgl = 3–10 Juni 2012
| ber = '''[[Tour de Singkarak 2012]]''' resmi dipunbikak lan sampun kawiwitan saking [[Kutha Sawahlunto|Kitha Sawahlunto]] dumugi ing [[Kutha Padang|Kitha Padang]] ing tanggal 10 Juni
| HU = y
| u1 = http://www.tempo.co/read/news/2012/06/03/103408034/Besok-Tour-de-Singkarak-Dimulai
| n1 = Tempo.co
| u2 = http://sport.detik.com/read/2012/06/04/034718/1931642/82/tour-de-singkarak-2012-resmi-dibuka-saatnya-menjelajahi-sumatera-barat
| n2 = Detik.com
}}
 
== Wiyosan ==
78.625

besutan