Naval Scene

Gabung 28 Oktober 2006
299 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+bintang wiki
(+bintang wiki)
{{bintangWiki4L2012|”Kaaturaken dhumateng Mas Naval Scene minangka Penasihat Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. [[Panganggo:Pras|Pras]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Pras|pirembagan]]</sup> 13 Juni 2012 12.04 (UTC)}}
 
{{The Tireless Contributor Barnstar|Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mas Naval Scene ingkang giat ambangun wiki Jv. [[Panganggo:Nunung Martina (nana)|Nunung Martina (nana)]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Nunung Martina (nana)|pirembagan]]</sup> 3 Agustus 2012 12.43 (UTC)}}
 
[[Kategori: Panganggo peserta kompetisi Papat Limpad]]