Telih: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Menambah: de:Kropf)
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Budgerigar_with_full_crop.jpg|thumb|250px|Manuk kang telihé mondhol-mondhol sawisé mangan akèh]]
[[Gambar:PigeonAnatomy.png|thumb|250px|Telih kaduduhaké ana ing nomer 4]]
'''Telih''' (bahasa indonesia : '''Tembolok''') yaiku sijining [[jeroan]] saka kéwan jinis [[manuk]] kang fungsiné kanggo nyimpen panganan kang dipangan sakdurungé digiling ana ing [[rempela]] (''ventikulus'' utawa ''empedal'').
Ing manuk jinis [[dara]], telih uga ngasilaké banyu kang kayadéné [[susu]] (Basa Inggris : ''crop milk'') kanggo [[ngloloh]] [[piyik]].
 
 
[[Gambar:PigeonAnatomy.png|Telih kaduduhaké ana ing nomer 4]]
 
[[Kategori:Kewan]]
5.491

besutan