Klembak: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
fix URL prefix
(fix URL prefix)
 
'''Klembak''' utawa kang dikenal ing [[inggris]] minangka ''Chinese rhubarb'' asalé saka lor kulon [[Cina]] lan [[Tibet]]. Klembak digunakakéing bidang pangobatan kurang luwih 2.000 tahun kepungkur. Ing Jawa, klembak digunakaké minangka bumbu penyedep [[rokok]] krètèk lan minangka ''pewarna'' [[batik]] lan biasané ditandur ing sela-selané tanduran [[kenthang]].<ref name="internet1">{{id}}[
http://www.http://health.detik.com detik.com] (kaunduh, 21 April 2010)</ref>
 
==Kandhutan==
20

besutan