Kutha Kupang: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
fix URL prefix
c (r2.7.3) (bot Menambah: mg:Kota Kupang)
(fix URL prefix)
|-
| '''Situs Web Resmi'''
| [http://www.http://www.kupangkota.go.id/ www.kupangkota.go.id/]
|
|}
20

besutan