Gugon tuhon: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
fix URL prefix
c (r2.7.1) (bot Menambah: eu:Sineskeria)
(fix URL prefix)
*Ampun ngidoni [[sumur]] mundhak suwing tutukipun.
*Menawi wewehan dipunjaluk malih gulunipun gondhoken.
*Boten pareng lenggah wonten [[bantal]] mundhak wudunen <ref name="referensi2"> [http://http://www.sastra.org/bahasa-dan-budaya/62-adat-dan-tradisi/242-gugon-tuhon-prawira-winarsa-1911-1222 gugon tuhon], Sastra Jawa - Gugun Tuhon.</ref>.
*Boten pareng dhahar wonten peturon mundhak gudhigen <ref name="referensi2" />.
 
20

besutan