Lempongan Banggala: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
[[Gambar:Bay of Bengal map.png|thumb|250px|peta Teluk Benggala]]
 
 
'''Teluk Benggala''' yaiku teluk kang ana ing sisih wétan-lor [[Samudra Hindia]]. Teluk iki ana ing sisih kuloné Semenanjung Malaya lan wétan [[India]]. Teluk iki bentuké kaya [[segi telu]]. Teluk iki diarani teluk Benggala amarga ing loré ana negara [[Bangladesh]].
 
{{rintisan}}
[[Kategori:Teluk]]
[[af:Golf van Bengale]]
[[ar:خليج البنغال]]
5.490

besutan