Gamelan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
* Pelog patet lima
* Pelog patet nem
* Pelog patet barongbarang
 
Pathet iku kayata panggonan kanggo gendhing utawa kang ngatur [[gendhing]].<ref name="internet1"/>
866

besutan