Dhadhu: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
bot Menambah: nn:Terning
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c (bot Menambah: nn:Terning)
[[nds:Wörpel (Speel)]]
[[nl:Dobbelsteen]]
[[nn:Terning]]
[[no:Spillterning]]
[[pl:Kość do gry]]
32.744

besutan