Quagga: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Quagga''' kewan kang saemper [[zebra]] lan tau tinemu ing cacah wilangan kang akeh ing [[Afrika Selatan]], nanging saiki wis [[punah]] amarga di[[bedhag]] dening manungsa minangka kaajab [[daging]] lan [[kulit]]e. Quagga bisa dibedakake saka zebra amarga praupane kang kayadene [[blasteran]] zebra lan [[jaran]].
Nalikane tanggal 12 Agustus 1883, quagga pungkasan kang isih urip ing sawijining [[kebun binatang]] ind kutha [[Ngamstredam]], negara [[Walanda]] mati lan ndadekake kuwan kuwi punah[[cures | Spesies cures]].
 
[[Gambar:Quagga_in_enclosure.jpg | 250px | thumb | Quagga ing kebun binatang ing [[London]]]]
 
[[Kategori:Kewan Afrika]]
[[Kategori:Kewan kang wis punahcures]]
 
[[af:Kwagga]]
2.820

besutan